پیوند ها
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : PowerPoint
نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 33 اسلاید
تغذيه در سنين بلوغ ونوجوانی
رشد وتوسعه كشورها:
بيش از هر چيز ديگر به نيروي انساني ماهر و توانمند وابسته است.
نسلي كه بتواند دانش فني منطبق با زمان و مكان را ابداع كند.
سوءتغذيه عامل كوتاهي قد ؛ كاهش بهره هوشي؛افزايش ابتلا به بيماريها؛
افزايش مرگ 2 تا8 برابر كودكان هم سن؛ افت تحصيلي و
كاهش توليد ناخالص ملي است.
مسائل الگوي مصرف غذايي كودكان و نوجوانان دانش آموز
بي نظمي در وعده هاي اصلي غذا ، بويژه صبحانه و شام
مصرف تنقلات كم ارزش از نظر تغذيه اي كه اغلب مقادير بالاي قند، نمك، چربي يا نگهدارنده ها را دارند و كودك را در معرض خطر اضافه وزن يا چاقي، مصرف كمتر مواد غذايي مهم در اين سنين مانند شير (كاهش مصرف كلسيم) و افزايش خطر پوسيدگي دندانها
در مجموع يافته هاي موجود حاكي از عدم تعادل در مصرف مواد غذايي است.
مبلغ قابل پرداخت 4,000 تومان