پیوند ها
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : PowerPoint
نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 28 اسلاید
کمبود پتاسیم :
در این حالت حاشیه برگها سوخته بنظر می رسند و گیاهان به راحتی می خوابند ( ورس ) و به بیماریها حساس می شوند و کوتلگی و پیری زود رس نیز از عوارض آن می باشد و کیفیت محصول پس از برداشت به شدت کاهش می یابد . در برخی گیاهان علایم کمبود ممکن است نمایان نگردد که در این حالت می توان از روی ماندگاری محصول پس از برداشت و همچنین کیفت محصول پی به کمبود پتاسیم برد.
حداقل میزان پتاسیم در خاک 240 PPM می باشد
پتاسیم در مصرف آب بسیار مهم است و گیاهانی که پتاسیم کافی دارند مصرف آبشان را کاهش می یابد.
بیش بود پتاسیم :
زیادی پتاسیم هرچند برای گیاه مضر نمی باشد ولی سبب کمبود منیزم و کلسیم می شود .
کمبود کلسیم :
کمبود کلسیم باعث می شود نوک ریشه ها و برگها به رنگ قهوه ای در آمده و از بین می روند و حاشیه برگها حالت خط خطی بوجود می آید که خم شده و به همدیگر می چسبند و حالت لوله ای پیدا می کنند و برگها به ندرت به رشد کامل می رسند. در ذرت کمبود کلسیم باعث می شود برگهای جدید تشکیل شده به هم بچسبند و حالت نردبانی پیدا کنند.کمبود این عنصر سبب کاهش کیفیت میوه ها شده و انتهایشان پوسیده شوند . و قسمتهای پایین گیاه فاسد شده و گیاه حالت پژمردگی بخود
روشهای افزایش و بهبود تغذیه در گیاهان :
1- استفاده از کودهای شیمیائی :
که در این روش بر اساس شناختی که از خاک ، نیازهای غذایی گیاه مورد کشت ، میزان محصول مورد انتظار از گیاه کشت شده ، محدودیتهای خاکی ، آبی و اقلیمی منطقه ، نوع کود مصرفی و غیره می توان میزان عنصر مورد نظر را با توجه به نوع کود مصرفی محاسبه نموده و از طریق خاک و یا از طریق محلول پاشی استفاده نمود.
در این روش زمان مصرف ، نحوه مصرف ، نوع کود انتخابی و مقدار مصرف بسیار مهم می باشد.
مبلغ قابل پرداخت 3,000 تومان